Af Christian Friis / 06-03-2024

Forsidefoto: Roffe Lundstedt

Årets anden udgave af MCTC-magasinet samt årets guide er på gaden nu og på vej til MCTC's medlemmer landet over.

Udgivelserne er selvfølgelig også tilgængelige digitalt, og som medlem har du fri adgang til både magasinet og guiden online.

Læs mere om indholdet og se visuelle udpluk af historierne fra #02 | 2024 længere nede.

 

 

#02 | 2024: Hold på hat og briller

I MCTC-magasinet #02 | 2024 lægger vi fra land med test af BMW's største bokser til dato, nemlig R 18, der også fås i en amerikansk inspireret cruiserversion med efternavnet Transcontinental. Er man mere til "jorden rundt"-eventyr, bringer vi desuden en dueltest af Ducatis smidige Multistrada V4 S og KTM's eventyrkonge 1290 Super Adventure S, ligesom vi også har en klassikertest med af "jubilaren" Ducati Multistrada 1000 DS.

Eventyr er der også rigeligt af i Jakob Nusbaums rejseberetning fra Sydafrika, hvor han både er på jagt, safari og offroad på savannen, og det samme gælder ikke mindst i anden del af Hanna Johanssons spændende føljeton fra Sydamerika. Som omslaget på #02 | 2024 indikerer, er det ligeledes med at holde på hat og briller, når vi dykker ned i det hæsblæsende fænomen "isracing". Og selvom Dakar Rally er en noget varmere motorsport, er der ingenlunde dømt siesta, når vi går bagom historien om verdens vildeste ørkenrally.

Du får også træf- og eventkalender, medlemsinfo og indkaldelse til årets generalforsamling samt en masse andet spændende motorcykelstof fra ind- og udland i MCTC-magasinet #02 | 2024. Glæd dig til at modtage den trykte udgave eller læs den digitale online allerede nu.

MCTC-guide 2024

Et nyt motorcykelår betyder også ny MCTC-guide, og 2024 er ingen undtagelse. Når du er medlem af MCTC, får du årets guide sammen med #02 | 2024. Helt automatisk.

Guiden er en årbog, som MCTC har udgivet siden 1992, hvor årets mc-nyheder og motorcykler på det danske marked præsenteres. Her gennemgår vi mærkerne fra A til Z – fra Aprilia til Zero – med beskrivelser, specifikationer, priser og billeder.

 

Læs også

Tak for generalforsamling 2024

Kom på offroad-eventyr med MCTC

#03 | 2024: Nyt nummer ude nu